Ирина Белчева грабва короната Мисис България Свят 2017, след като сваля 60

...
Ирина Белчева грабва короната Мисис България Свят 2017, след като сваля 60
Коментари Харесай

По-хубава ли е от Тамара? Това е "Мисис България Свят 2017", но е претърпяла невероятна метаморфоза!

Ирина Белчева грабва короната " Мисис България Свят 2017 ", след като смъква 60 кг. В предаването на Милен Цветков тя признава, че искала да се хареса и да бъде в положително здраве, а и постоянно е била уверена в триумфа. Белчева е на 33 години от София. Завършва " Електроенергетика " и има магистратура по " Бизнес администрация ". Работила е като електропроектант, а в продължение на 10 години е основен специалист в Министерството на енергетиката. Белчева е щастливо омъжена и е майка на две деца.

Ирина Белчева тежала 108 кг. Белчева признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, които са с дребна разлика, както и на нездравословни хранителни привички, които имала.

Преди седем-осем месеца стартира диета и съумява да смъкна 60 кг. Решила да отслабне, с цел да се хареса на себе си и с цел да се радва на по-добро здраве. След експериментиране на разнообразни диети тя счита, че всеки би трябвало да откри своя самостоятелен хранителен режим. Тя обаче отсича, че отслабването е и въпрос на воля и ограничения, като е значима и мотивацията.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР